03.06.2014.
Kraj za RTS SAT na satelitu Astra 19,2 East ...
03.06.2014.
HRT2 u HD rezoluciji od 1.lipnja na MUX B frekvencijama u DVB-T Mpeg4 standardu ... 
06.02.2014.
HRT eksperimentalno prenosi ZOI iz Sočija u HD rezoluciji...
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
   
   
 
Datum: 22.05.2012.
Ukratko: Privatna bosansko-hercegovačka televizijska stanica FACE TV startala je danas na satelitu Eutelsat 16A 16 East ...
Detaljnije:

Kao što smo jučer najavili, FACE tv je danas počeo sa emitiranjem svog programa u Standardnoj Definiciji putem satelita Eutelsat 16A na 16 stupnjeva istočno.

Inače, promotivni period emitiranja programa FACE tv-a počeo je 15. siječnja ove godine, a redovno emitiranje 2. travnja.

Nakon pokrivanja većine domaćeg, bh. TV tržišta kao i regionalnih tržišta, FACE tv je od danas dostupan i milionima gledalaca putem satelita Eutelsat 16A. FACE tv je jedina komercijalna TV stanica u regiji koja u svojoj programskoj strukturi nudi dječiji, obrazovni, dokumentarni, kulturni, zabavni, kontakt program, program o privredi i biznisu, te program za mlade i dijasporu.

Od danas gledaoci izvan BiH putem satelitske distribucije mogu pratiti brojne programske sadržaje FACE tv-a kao što su Centralni Dnevnik sa Senadom Hadžifejzovićem koji se emitira petkom i subotom od 19:15 sati, Face to Face, također petkom i subotom, Dnevnik FACE tv-a, FACE Magazin, jutarnji program Uzbuđenje i druge programske sadržaje.

Za prijem signala FACE tv-a potrebno je da imate bilo koji satelitski resiver i satelitsku antenu okrenutu prema satelitu Eutelsat 16A. U prva tri mjeseca signal FACE tv-a će se emitirati nekodirano i bit će dostupan svima, nakon čega će kanal biti kodiran.

Tehnički parametri:

Naziv kanala: FACE tv
Satelit: Eutelsat 16A, 16° istočno
Frekvencija: 12.549 GHz
Polarizacija: Vertikalna
Symbol rate: 2560
FEC: 3/4
Sistem: FTA

   

 

 

 

 
Copyright © 2006 www.prijem.hr